Despre Noi

Paradisul Vesel este locul care ii va modela copilaria prichindelului tau, este spatiul in care lumea reala si cea de poveste se unesc si ii ofera celui mic ocazia de a-si indeplini toate dorintele. Vrei sa stie ce povesti isi spuneau Elsa si Ana cand erau mici? Sau poate sa afle ce isi dorea Spiderman sa devina cand era mic? Animatorii nostrii le vor raspunde si ii vor angrena intr-o lume de poveste exceptionala.

Cu ce ne ocupam?

ANIMATIE – URSITOARE

Zane Ursitoare se prezinta la eveniment intruchipand unele dintre cele mai importante calitati omenesti: IUBIREA, INTELEPCIUNEA si NOROCUL, iar ursitoarea rea neinvitata fiind la eveniment profita de un moment de neatentie al celor trei zane bune si cautand pruncul il incurca cu unul dintre invitati si astfel creeaza un moment comic.

PETRECERI – SERVICII COMBINATE

Te asteptam la Paradisul Vesel pentru a vorbi cu Monica sau Alexandra pentru pachete complexe de servicii care pot include tot ceea ce isi doreste copilul tau – de la petreceri de dimensiuni mari pana la zile de nastere private cu un singur animator.